Jump to content

Almoe

WAMAS Member
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

About Almoe

  • Rank
    Hatchling

Custom Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

206 profile views
  1. No problem ‘. I didn’t see the date but appreciate your response! Thx 👍🏾🙏
  2. Ooh it says that this is no longer available [emoji17] Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ooh [emoji50] yeah. Maybe the wrong spot to post. Sorry Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. I’m having an outbreak!! What’s the best cure?? Going to turn down my light schedule. Is there a better or more effective solution?
  5. I’m guessing you are very gentle when you brush? I have a soft pipe cleaning brush that I like to use but scared to put and pressure on the Zoas Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Ok I just looked up the coral cleaner and gonna find some right after my nap. I appreciate the input gents. Sorry yours failed ‘sen5241’ Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Where do I find revive dip and [emoji120] thank you Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. These Zoas I just got have a bit of dark algae that I think have them stressed. Not all of them open so I was considering helping them out but removing algae by spot treating with peroxide! Any experience? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Very sorry I’m just seeing these responses. I’m sorry still figuring out this unusual forum. There were no coral in the tank when I posted. Nitrates were in an excitable range but I’ve never tested for copper! Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Anyone familiar with “Aquarium System Solution” lights? I got them from a guy from Australia. They put off a nice shimmering blue light. Nice price too[emoji1474] Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Hello, how do I pm for payment as well please?
  12. I just hooked up a 4 stage RODI unit with a booster as well but it only pumps water through the clean water tub. It’s not making any waste water nor usable water through the good hose. I can’t get a pressure ready of the gauge either. What am I doing wrong?? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...